Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен обнови детска площадка в квартал „Дружба“

22 ноември 2022 14:50, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 487
Detska ploshtadka

Още една детска площадка в Сливен е изцяло ремонтирана и с нов съвременен облик. Съоръжението се намира между жилищните блокове 23 и 24 в кв. „Дружба“ и освен разнообразието от нови елементи, което предлага, е в пъти по-безопасно за игра на децата от района. От Дирекция „Общинска инфраструктура“ обръщат внимание, че на терена на обновеното съоръжение са изляти и монтирани бетонова и ударопоглъщаща настилки. Малчуганите ще имат възможност да използват комбинирана люлка с две седалки, едната от които, с кош. Площадката за игра разполага още със занимателен панел, клатушка на пружина, къщичка за игра, детска игра „Дама“. Около съоръжението е монтирана дървена ограда с две врати, кош за отпадъци, пейки и информационна табела.

По думите на кмета Стефан Радев Община Сливен ще продължи да следва стъпките по обновяване на пространствата за игра и създаването на нови за децата. Той използва случая да апелира отново гражданите да използват съвестно съоръженията, да ги пазят, а при нередности, да подават сигнал.

„Всичко, което правим има смисъл, когато полагаме грижи за него, съвестни сме и го пазим, да му се радват повече хора и години занапред“, бе категоричен сливенският градоначалник.

Всички дейности по обекта са изпълнени, съгласно срока и параметрите по договора.

 

Снимки

Detska ploshtadkaDetska ploshtadkaDetska ploshtadkaPredy remontaPredy remontaPredy remontaPredy remonta