Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 24.11.2022 г., четвъртък

24 ноември 2022 16:00, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 седмици, брой четения: 214
Сливен

В Сливен има интерес към програмата за саниране и Общината подкрепя сдруженията на собствениците максимално повече от тях да кандидатстват, за да има повече санирани и енергийно ефективни сгради.

Поредни ремонтни дейности по част от инфраструктурата на града започва Община Сливен, става въпрос за цялостна подмяна на тротоарните настилки около входа на Диагностично-консултативен център 2 /ДКЦ-2/ - бившата Трета поликлиника в Сливен.

Община Сливен сезира Районното управление на МВР за нарушение, извършено от водач на автомобил по бул. „Хаджи Димитър“ в центъра на града – той е блъснал с колата си поставените вертикално знаци за път с предимство и за пешеходна пътека, при което е увредил съоръжението.

През третото тримесечие на 2022 г. общият брой на заетите лица в област Сливен е 74.6 хил., от които 43.5 хил. са мъже, а 31.1 хил. са жени.

Сектор „Пътна полиция” – Сливен продължава своите обучителни беседи по безопасност на движението в училища и детски градини в град Сливен и областта.

На 25 ноември /петък/ в Сливен ще гостува Александър Пулев – министър на иновациите и растежа.

На 26 ноември /събота/ от 10:30 ч. във Военен клуб Сливен ще се открие V-ят Фестивал на музикалните и танцови формации към военните клубове „Есен по ноти 2022″.