Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 24.11.2022 г.

24 ноември 2022 22:02, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 189
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН: ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06:00 ЧАСА НА 23.11.2022 Г. ДО 06:00 ЧАСА НА 24.11.2022 Г.

 

Сливен: Криминалисти на РУ-Сливен са задържали мъж и жена, извършили кражба от хранителен магазин. Двамата са хванати на 23 ноември, малко след получен сигнал от служител в търговски обект в центъра на град Сливен. Те са преминали през касите на магазина с продукти, без да ги заплатят. За кратко време извършителите са установени и отведени в РУ-Сливен. Първоначално са задържани за 24 часа. Жената е на 35 години и е добре позната на органите на реда, мъжът е на 28 години- не е осъждан. Направили са самопризнания и са върнали част от откраднатото. За случая е уведомена е Районна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно производство.

37-годишен мъж, водач на лек автомобил „Фолксваген Фокус“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена в малките часове днес от нощния патрулен екип на РУ-Сливен. Автомобилът е спрян за проверка на бул. „Панайот Хитов“. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

На 23 ноември, в 19:22 часа, е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Произшествието е възникнало по време на движение по пътя Сливен-Ямбол, преди разклона за село Гергевец, ликвидирано е от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причината е късо съединение в ел.инсталацията, която е унищожена от пожара. Автомобилът е спасен.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков