Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 25.11.2022 г.

25 ноември 2022 11:46, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 4 месеца, брой четения: 270
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН: ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06:00 ЧАСА НА 24.11.2022 Г. ДО 06:00 ЧАСА НА 25.11.2022 Г.

 

Нова Загора: В РУ-Нова Загора е образувано бързо производство за управление на МПС, с поставени регистрационни табели, издавени за друго превозно средство. При проверка на 24 ноември, в 16:45 часа, в село Дядово, при ежедневния контрол по пътна безопасност е спрян за проверка лек автомобил „Пежо Експерт“, управляван от водач на 32 години от същото село. Полицейските служители установяват, че регистрационните номера на автомобила са издадени за „Мерцедес Спринтер“.

Сливен: 19-годишен е хванат да управлява след употреба на наркотици при патрулна дейност в град Сливен. На 24 ноември, в 23:45 часа, на бул. „Хаджи Димитър“ е спрян за проверка лек автомобил „Ауди А3“, управляван от момче на 19 години от град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат за употреба на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

Екипи на РСПБЗН-Сливен са се отзовали на 3 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Един сигнал се е оказал недействителен. Своевременно е ликвидиран пожар, без да причини преки щети, възникнал в отпадъци на ул. „Карандила“ в град Сливен.

Оказана е техническа помощ при пътно произшествие без сериозно пострадали. Инцидентът е станал на 24 ноември, около 17:50 часа, на път І-6, след разклона за село Гавраилово, между един товарен и два леки автомобила. Екипът на РСПБЗН е обезопасил автомобилите. Относно пътното произшествие е взето отношение от служители на сектор „Пътна полиция“-Сливен.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков