Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Парфюми за мъже

30 ноември 2022 11:24, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 852
Парфюми за мъже

Много хора смятат, че за мъжа е много по-лесно да се избере парфюм, отколкото за жената. Но това е миф. Нека да разберем този въпрос заедно с вас в тази статия.

Мъжки парфюм - женска слабост

Именно благодарение на ароматите силните представители на човечеството придобиват истинския си статус в обществото и се чувстват лидери. Когато избирате парфюми на мъж, запомнете, че:

•жените оценяват аромата и по външния му вид (вида на бутилката или опаковката на парфюма), то за мъжете много по-важна същността на аромата, как се отваря и дали им подхожда до имиджа;

•мъжките парфюми са много по-концентрирани от женските. Ето защо, когато купувате аромат в магазин, не бързайте да плащате за него, след като го нанесете върху тялото. Дайте му 15-20 минути да се отвори;

•точно както дамските парфюми, мъжките парфюми могат да бъдат разделени на различни видове, за различни мъже.

Видове мъжки парфюми

Намирането на идеалния аромат за любим мъж или добър приятел е трудна задача, но изпълнима, ако прибягвате до някои трикове: например да наблюдавате мъж, за да определите неговата личност, стил, начин на живота.

Бизнес стил

Един от най-често срещаните видове, чиито основни качества са издръжливост, амбиция, концентрация и фокус. Билкови и дървесни нюанси с нотки на кедър, сандалово дърво и кедър са идеални за такива мъже.

Мачо

Секси мъже, които имат своенравен характер и винаги са неустоими. В същото време те са умерено строги и готови за подвизи. Във вените им тече истинска горима смес, а тялото е изградено, без преувеличение, идеално. Този тип се характеризира с парфюми, които използват етерични масла, кехлибар и пачули.

Творческа личност

Това са философи, художници, музиканти, актьори – те са чувствени, искрени, мистериозни и непредвидими. Такива мъже се характеризират с топли миризми с непредвидими нюанси.

Спортен стил

Парфюмите за мъже от този тип трябва да бъдат едновременно енергични и сдържани. Адреналин в кръвта, екстрем – это какво тече в кръвта им. Спортният парфюм има фин и свеж цитрусов или морски аромат и се предлага само във формат парфюмна вода или тоалетна вода.

Класически

Нищо чудно, че тези мъже ги наричат истински “джентълмени”. Тяхното поведение, интелект и изискан костюм веднага говорят за техния статус в обществото и отношението им към живота. Класическите аромати са чувствени и привлекателни.

 

И не забравяйте – ако известни и популярни парфюми не харесва или не подхожда на мъжа, тогава не е нужно той да се опитвате да го “носи”. Потърсете “негов” аромат, дори производителят да не е толкова популярен.