Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Грейнаха светлините на коледната елха в Сливен

06 декември 2022 20:24, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 440
Коледна елха

Коледната елха в Сливен грейна навръх Никулден с куклено шествие, концерт и илюминации. Кметът Стефан Радев, децата и техните родители, които бяха дошли на общоградския празник пред сградата на Общината, извършиха обратното броене до запалването на светлините.

 

Кметът пожела светли празници на всички деца и техните семейства.

 

"Да имаме весела и щастлива Коледа, напук на всичко, което се случва у нас и по света през последните години. Да си пожелаем успехи през следващата година и много здраве. Да имаме много надежда и вяра в собствените си сили, да знаем, че заедно можем да постигнем всичко! Най-ценният подарък за всяко семейство е обичта, уютът и подкрепата, която намираме в домовете си. Радостта на децата ни и това те да растат щастливи и обгрижвани е най-важната ни цел ", каза кметът.

 

Кукленото шествие и концертът предизвикаха много приятни емоции благодарение на актьорите от Държавния куклен театър -Сливен, студио „Усмивка“ с вокален педагог Мария Желева, формация „Ноте квартет“ и водещата Николина Велчева.

 

И тази година Общината украси едно от живите дръвчета, които бяха засадени преди години в зелените площи на пл. „Цар Освободител“.

 

Снимки

Стефан Радев Квартет НотеВокално студио Усмивка Вокално студио Усмивка Вокално студио Усмивка Куклен театър -Сливен Куклен театър -Сливен Запалването на светлините на коледната елха