Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен обявява прием на документи за ползване на интегрирана здравно-социална услуга

12 декември 2022 10:54, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 482
kombinirana sdravno-socialna usluga

Община Сливен обявява прием на заявления от желаещи да ползват интегрирана здравно-социална услуга, която ще се предоставя от мобилен екип специалисти. Услугата е по Проект № BG05SFPR002-2.001-0034-С01 „Грижа в дома в община Сливен“ по Програма „Развитие на човешките ресурси“ (ПРЧР) 2021-2027, чийто бенефициент е Община Сливен.

Право да кандидатстват имат хора с увреждания и възрастни хора с невъзможност от самообслужване.

Интегрираната здравно-социална услуга ще се предоставя за период от 12 месеца, в дома на потребителя от мобилен екип специалисти, с продължителност и интензитет, определени в индивидуална оценка на потребителя.

Образци на заявления по образец за кандидатстване могат да се получат всеки работен ден в сградата на Община Сливен, на адрес: ул. „Цар Освободител“ № 1, Център за административно обслужване - гише № 8. Към заявлението следва да се приложат, при наличност - копия на експертно решение на ТЕЛК/НЕЛК, протокол от ЛКК, актуална епикриза, етапна епикриза или друг медицински документ, удостоверяващ, че кандидатът има увреждания и/или ограничения с невъзможност за самообслужване. Потребителите на услуга по проекта не дължат такса.