Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Геро ще сътвори в Сливен чудеса с песни и хумор

13 декември 2022 15:30, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 627
Геро ще сътвори в Сливен чудеса с песни и хумор

Чудесна атмосфера ще сътвори утре концертът спектакъла Реформатора с участието на Герасим Георгиев - Геро и Държавна Опера Бургас в зала Сливен от 19.00ч.

Очакван успех и неочаквано артистично амплоа на любимеца на публиката Герасим Георгиев - Геро в ролята на "спуснат с парашут" директор на Операта ! Традиционно високо ниво - и на оркестър - с концертмайстор Христо Белчев и разбира се обединаващата целия водопад от емоции диригентска палка на маестро Левон Манукян

 

Часовете в залата ще минат неусетно за публиката, която ще се потопи напълно в море от настроение, съчетаващо чиста проба забавление с горчиви житейски истини.

Час и половина почти непрекъснат смях, гарниран с популярни музикални мотиви ще се забавлявате в спектакълът на "Реформаторът", който за кратко се превърна в сценичен хит.

Освен интригуващите реплики на Геро, секретарката Баджакова/Соня Ковчезлиева/, Илиан Божков, в ролята на синдикалиста, изненада са включени със забавни артистични задачи и на музиканти от оркестъра. А те го правят с видимо желание и артистизъм.

Напълно в синхрон с представения брилянтно от Геро образ на директор, който идва от сферата на земеделието и няма представа от спецификата на работа в културен институт, обичаният харизматичен актьор изпълнява песента „Фалшив герой“ на незабравимия Тодор Колев и мн други хитови произведения.

Разбира се, ще има и бис…и смях, и неспирни аплодисменти, и голямо удоволствие.

Усмивките, особено в комплицирани времена, никога не са излишни...

 

Билети на касата на зала Сливен тел: 0895300370