Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кои са актуалните тенденции при зимните мъжки боти?

23 декември 2022 18:26, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 617
Обувки Лазарин

Вашите зимни мъжки обувки са решаващи за елегантната ви визия. Подходящият модел ще добави стил към облеклото ви, а неподходящият може да нанесе сериозни щети на имиджа ви. Нека разгледаме моделите, които ще са емблематични през тази зима.

 

Изборът на обувки е съпроводен с немалко колебания и това е съвсем оправдано: те трябва да са топли, удобни и елегантни. Три в едно! Затова ние от LAZARINI - един от водещите български брандове за мъжка мода, решихме да ви улесним в избора, като ви насочим към най-подходящите мъжки обувки през зимния сезон, които ще ви помогнат при изграждането на стилна и запомняща се визия.

 

Един от базовите модели е емблематичният класически модел „Челси“. Той е подходящ за допълнение към всички мъжки спортно-елегантни панталони, официални панталони и дънкови панталони. Със своята матирана кожа, мъжките боти „Челси “ са точният избор за мъжки ежедневни обувки през зимата. Те не само имат стилна линия, но са и с устойчива подметка, която осигурява стабилност през зимния сезон. Пришитите шевове не позволяват разлепяне, което е често срещано при некачествените модели мъжки зимни обувки. Специалните мини филтри осигуряват свободно дишане на ходилата и така те не се запотяват.

 

 

Кои са другите актуални зимни мъжки обувки?

Ако търсите и предпочитате модели с връзки, те също са добър вариант, но определено придават по-спортно излъчване. Затова може да ги носите предимно с дънкови или спортно-елегантни панталони.

 

● Зимните мъжки боти с връзки обикновено са с дебели подметки и солидни грайфери, което ги прави не особено подходящи в съчетание с по-елегантно облекло. Подметките им са от неолит и са с декоративни шевове, които подчертават зоната на глезена.

● Подходящи за сухите зимни дни са по-спортните ниски модели, които стават за носене и в неангажираща офисна среда. Подметките им са по-дебели спрямо традиционните кецове, а освен това са и доста по-устойчиви през зимата.

● Eстествената кожа и велурът са материите, които осигуряват топлина и усещане за удобство на крака и през зимата. Основното предимство на естествената кожа е, че изолира влагата и топли добре, което е от голямо значение особено през зимния сезон.

● Декоративни удебелени (двойни) шевове и ажурни (перфорирани) мотиви в стил Оскфорд са отличителните белези на моделите мъжки зимни обувки на 2022-2023.

 

 

Актуалните цветови зимни мъжки боти

● През този сезон можете да заложите на тъмносиньото. То се съчетава лесно, а е по-стилна алтернатива на черния цвят. Така ще бъдете по-оригинален, а и този цвят е идеален за елегантно облекло и формални поводи.

● Тъмнокафяво и светлокафяво са също актуални цветове, но те са по-подходящи за не така елегантни поводи - за офиса и за излизания с приятели.

● Двуцветните и трицветните модели са много актуални и горещо ви ги препоръчваме. Перфектни са за съчетаване с дънкови панталони и мъжки спортно-елегантни панталони.

● Най-ексцентричните модели са многоцветни: с три основни цвята на лицевата част и с подметка в четвърти, контрастен, цвят. А самата подметка е допълнително подчертана с едри, удебелени шевове.

 

 

Съвети:

● Добре е да разполагате с поне три чифта мъжки зимни обувки, които да редувате, за да запазите перфектния им външен вид за много време занапред.

● Всяка обувка е подходяща за конкретен повод, затова винаги съобразявайте стила на обувките с цялостното ви облекло.

● Поддръжката на зимните обувки е изключително важна, тъй като те са изложени на най-суровите атмосферни условия. Не е достатъчно те да са добре почистени, кожата им следва да бъде и добре подхранена. На пазара има разнообразие от качествени продукти за поддръжката на обувките ви. Съветваме ви да ги купувате от специализираните магазини за обувки.

● При почистване, първо отстранете полепналата кал, с помощта на мека четка, която няма да нарани повърхността. Действайте с нежни кръгови движения. Ако обувките ви са с връзки, отстранете ги и тогава преминете към нанасянето на подхранващи и полиращи продукти. Те биха се отразили негативно на връзките, като ги оцветят неестетично и съкратят живота им.

● Ако ви се наложи да почистите набързо обувките си в офиса, добре е да имате под ръка мокри кърпички за бебета. С тях ще можете да ги почистите отлично, без да нанасяте щети на кожата им.

● Никога не поставяйте своите зимни обувки до директни източници на топлина – радиатори или печки.

 

Източник на изображенията: Lazarin

Снимки

Обувки ЛазаринОбувки ЛазаринОбувки Лазарин