Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Честита Нова Година!

01 януари 2023 07:58, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди около 1 година, брой четения: 304
Nova godina

На площада пред сградата на Общината десетките дошли изпратиха 2 022 г. и с надежда за по-добро отправиха поглед към новата. Точно в полунощ приветствие към всички жители на общината отправи кметът Стефан Радев. Той пожела здраве и благополучие на всички сливналии у нас и в чужбина.

"Нека 2 023 г. да е мирна, здрава, благодатна и донесе щастие за хората по света. Да благодарим на отминалата 2 022 г., че ни даде опит, направи ни по-силни и уверени! Предстои да надграждаме постигнатото, да помагаме на хората в стремежа на всички за по-добър живот.

Пожелавам здраве, късмет и успехи на всички, най-вече на децата, защото заради тях продължаваме смело напред, защото трябва да сме добрият пример, за да изпълним със смисъл бъдещето им.

Здраве, благоденствие и берекет за сливенските семейства и всички наши съграждани в България и по света", написа на официалната си Фесбук-страница кметът.

За настроението на присъстващите на площада се погрижиха група "Конкурент" и Ансамбълът за народни песни и танци, с ръководител Диан Митев. Всеки желаещ получи баница с късмети и чаша вино.

Снимки

Nova godinaNova godinaNova godinaNova godinaNova godina