Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Карадайъ: Следващият парламент няма да е много по-различен от предните четири

24 януари 2023 11:13, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 месеца, брой четения: 195
Мустафа Карадайъ

“Изборите трябва да са тогава, когато президентът ги насрочи. Опциите са 26-ти март или 2-ри април, но сега трябва партиите да имат такова поведение, че след изборите да има диалог и да се сформира редовен кабинет, за да могат да се преодолеят всички кризи”. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в кулоарите на парламента.

Карадайъ уточни, че ще ходим на поредните ненужни, предсрочни парламентарни избори.

“Сега трябва да се насочим към избори, в тази ситуация каквито и дългосрочни политики да предприемаме и да решаваме генерални задачи, няма да направим нищо за тези два-три дни оставащ парламент. По-скоро въпросът е да се концентрираме към изборите, но партиите да си дадат сметката, че следващият парламент няма да е много по-различен от предните четири- той ще бъде фрагментиран и партиите трябва да имат такова поведение, че след изборите да има диалог и да се сформира редовен кабинет, за да могат да се преодолеят всички кризи”, заяви още той.

“Българските граждани трябва да се отнесат също отговорно и да определят кои партии са на стабилността, а не тези, които се опитват да разрушават”, подчерта Мустафа Карадайъ.

Източник: БГНЕС
Снимка: Георги Димитров