Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 24.01.2023 г.

24 януари 2023 12:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 месеца, брой четения: 286
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН: ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06:00 ЧАСА НА 23.01.2023 Г. ДО 06:00 ЧАСА НА 24.01.2023 Г.

 

Твърдица: Специализирана операция на полицията в Твърдица и служители на РДГ-Сливен, относно противодействието на закононарушенията, свързани с горите, дивечовите и рибни ресурси, ползване и експлоатация на горите. Извършени са проверки на ловци, излезли на ловен излет, в землищата на градовете Твърдица и Шивачево, както и селата Боров дол, Бяла паланка, Жълт бряг. Проверени са 44 ловци и риболовци. Нарушения не са констатирани. С цел превенция на ловните групи са съставени предупредителни протоколи.

Нова Загора: В РУ-Нова Загора е образувано бързо производство за управление на МПС с поставени регистрационни табели, издадени за друго превозно средство. Проверката е извършена на 23 януари, в 14:00 часа, в град Нова Загора, при ежедневния контрол по пътна безопасност. Спрян е товарен автомобил „Форд Транзит“. Полицейските служители са установили, че регистрационните номера, поставени на автомобила, са издадени за товарен автомобил „Скания“.

Сливен: Служители ан РУ-Сливен работят по случай на причинени материални щети по лек автомобил. Сигналът е подаден на 23 януари в 02:00 часа. Лекият автомобил „Опел Зафира“ е бил паркиран пред дома на заявителя в село Самуилово. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

Късо съединение в ел.разклонител е причинило пожар в апартамент, в сливенския квартал „Дружба“. Няма пострадали. Сигналът е получен на 23 януари в 07:55 часа, произшествието е ликвидирано в 08,12 часа от 2 екип на РСПБЗН-Сливен. Причинени са щети-челна и бяла техника, мебели, 50кв.м. опушени стени. Спасен е апартаментът.

Късо съединение в ел.инсталацията на постройка, намираща се в местността „Терасите“ край град Сливен, е причината за възникване на пожар. Сигналът е получен на 23 януари в 21:05 часа, произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са черна и бяла техника, 20 кв.м. покривна конструкция, мебели.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков