Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

AMD обяви промоция за играта Star Wars Jedi: Survivor™ с процесорите Ryzen 7000 серия

25 януари 2023 09:09, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 165
AMD logo

24 януари 2023 г. - След пускането на промоционния пакет с игра за избрани процесори от серия Ryzen 7000, AMD пуска нова промоция, с която предлага на геймърите, закупили избрани процесори от серия Ryzen 7000, достъп до дългоочакваното продължение на Star Wars Jedi: Fallen Order™ - Star Wars Jedi: Survivor™, от днес до 1 април 2023 г.

 

Базирани на новата архитектура „Zen 4“, настолните процесори от серията Ryzen 7000 предлагат много висока производителност за геймърите. В допълнение към осигуряването на двуцифрено увеличение на показателя „инструкции за цикъл“ (IPC) спрямо чиповете със „Zen 3“, при използване на 5nm технология процесорите осигуряват до 15% по-висока производителност в игрите от предишното поколение Ryzen-и, за да предоставят несравнима мощност за най-новото галактическо приключение от Respawn Entertainment.

 

Геймърите ще получат код за взимане на играта с покупката си на процесор и имат време до 6 май 2023 г. да получат своето копие на Star Wars Jedi: Survivor ™. За повече информация те могат да посетят www.amd.com/JediSurvivor. За пълните текстове на правилата и условията и за вземане на кодове за игри, моля, посетете www.amdrewards.com.