Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 07.02.2023 г.

07 февруари 2023 19:59, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 месец, брой четения: 213
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН: ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06:00 ЧАСА НА 06.02.2023 Г. ДО 06:00 ЧАСА НА 07.02.2023 Г.

 

Нова Загора: Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по заявена кражба на техника и вещи от частен дом. За времето от 1 до 6 февруари неизвестен извършител е проникнал в дома на 50-годишен мъж в град Нова Загора и е извършил кражба на телевизор, печка и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала през изминалото денонощие. Оказана е техническа помощ при един от сигналите – отстраняване на опасно висяща ламарина от покрива на жилищен блок в сливенския квартал „Сини камъни“.

Своевременно са ликвидирани пожари в комини на къща и сухи треви , възникнали в частни имоти в град Шивачево и село Загорци.

Един сигнал се е оказал недействителен.

На 6 февруари, в 21:35 часа, е получен сигнал за горящ покрив на къща в село Желю войвода. Произшествието е ликвидирано от 2 екипа на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са 120 кв.м. покривна конструкция, дограма, врати и домашно имущество. Спасени са 100 кв.м. от сградата и две съседни къщи. Най-вероятната причина за пожара е късо съединение в ел.инсталацията. На място съдействие са оказало екипи на РУ-Сливен и Evn.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков