Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Открит урок по математика в час по самоподготовка

09 февруари 2023 08:25, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди около 1 година, брой четения: 982
Открит урок

Открит урок по математика в час по самоподготовка се състоя на 08.02.2023г. в ОУ "Елисавета Багряна" в Сливен. В него участваха учениците от 4. „в“ и „г“ класове и бе изнесен от г-жа Мери Божкова. Урокът беше на тема ,,Практически задачи за намиране на обиколка и лице на квадрат и правоъгълник“. Урокът се проведе в STEM кабинета, където учениците имаха възможност да работят едновременно с учебната тетрадка, с четири електронни платформи и интерактивна дъска.

За затвърждаване на знанията и ангажиране на вниманието на класа учителят използва вътрешнопредметни и междупредметни връзки, а също и иновативни елементи като интерактивни игри и викторини, създадени с помощта на MOZABOOK, Liveworksheets, Wordwall и Scratch.

Гости на урока бяха ръководството на училището - директорът г-жа Величка Христова, зам.-директорите г-жа Марияна Иванова и г-жа Радослава Георгиева и учители от начален етап.

Снимки

Открит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урокОткрит урок