Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен предоставя материална база за дарителската кампания на БЧК в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия

09 февруари 2023 11:40, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 326
Darenie

Община Сливен ще предостави безвъзмездно материална база за обявената дарителската кампания на Български червен кръст в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия на 6 февруари.

„Като общност изразяваме съпричастност към изключително тежката ситуация и подкрепяме усилията на организациите, подпомагащи пострадалите“, коментира кметът Стефан Радев. Българският червен кръст обяви кампания за набиране на материални дарения в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Турция и Сирия на 6 февруари 2023 г. Към момента най-неотложни са нуждите от нови топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки, ново спално бельо, нови топли завивки, хигиенни материали (за лична хигиена).

Всеки желаещи да подкрепи кампанията и да получи повече информация може да се обърне към БЧК-Сливен. Офисът на организацията се намира на ул. „Генерал Столипин”№ 5, от 8:30 ч. до 17:30 ч. Тел. за контакт - 044 62 41 33.

Снимка: Internet