Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ДЕН НА РОЗОВАТА ФЛАНЕЛКА

22 февруари 2023 15:23, Невелина Кикьова (X СОУ )
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди около 1 година, брой четения: 419
Снимка 1

С песен за приятелството и български народни хора, учениците от СУ „Йордан Йовков“ отбелязаха Деня за борба с тормоза в училище, познат още като Ден на розовата фланелка.

По този повод беше организиран и конкурс под надслов „Училище за приятели“. В него се включиха учениците от начален и прогимназиален етап, като представиха 65 рисунки, а най-добрите ще бъдат наградени с книги и грамоти.

Сред отличените рисунки са: Мелиса Маджарова и Йоан Михайлов от 1. а клас, Симона Куманова, Стефани Василева, Даниел Петров и Недялка Господинова от 2. а клас, Светлозар Кондев, Серкан Мустафов, Йоан Енчев от 3. а клас, Ева-Мария Гуиди и Виолета Христова от 3. б клас, Вили Панова, Васил Динев и Янислава Господинова от 4. б клас, Деница Милкова и Деница Стефанова от 5. а клас, Силвия Ангелова от 7. а клас.

Всички те са изложени във фоайетата на училището.

Учениците от 4. а и 4. б клас изпълниха песен за приятелството.

С всяка изминала година отбелязването на този ден се превръща в добра традиция в нашето училище. В подходящ повод да поговорим за приятелството, за да превърнем добрите послания в норма на поведение.

Днешното събитие бе финансово подкрепено от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13Снимка 14Снимка 15Снимка 16Снимка 18Снимка 19Снимка 20