Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Спортни функционалности на winbet.bg

24 февруари 2023 15:37, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 652
Спортни функционалности на winbet.bg

От нови и полезни спортни функционалности могат да се възползват всички активни клиенти на най-големия игрален сайт у нас - winbet.bg.

 

Въпросните инструменти могат да бъдат използвани при направени залози в атрактивната спортна секция на winbet.bg. Те могат да помогнат на играчите в определени ситуации, както и да се използват стратегически от тяхна страна. Ето кои са някои от най-предпочитаните от страна на потребителите:

 

Бонус колонка

Бонус колонка е една от най-предпочитаните спортни функционалности в WINBET. Тя позволява на всеки потребител да получи допълнителен бонус при създаването на залог тип акумулатор - или т.нар. “права колонка”.

 

Благодарение на Бонус колонка, колкото повече събития добавите в своя акумулатор, толкова по-голям краен бонус ще ви бъде начислен. Например, ако съставите селекция от пет срещи в акумулатора си, ще получите бонус към печалбата от 12%. Всички увеличения на печалбата в Бонус колонка можете да видите в сайта на WINBET в секция “Промоции”.

 

Ранно изплащане

Много често при залозите се случва така, че ние подкрепяме даден отбор да спечели, като той повежда с два гола разлика. За съжаление, впоследствие се стига до пълен или частичен обрат, а “нашият” отбор губи иначе добрата си преднина.

 

Именно този проблем може да реши функцията Ранно изплащане в winbet.bg. Когато вие подкрепите даден тим да спечели, а той поведе с два гола разлика, залогът ви ще бъде автоматично затворен и маркиран като печеливш. Така каквото и да се случи до края на двубоя, това не е важно - поставеният залог вече е спечелил.

 

На winbet.bg можете да видите за кои първенства и турнири важи този бонус. Следва да знаете, че той е активен единствено за залози, поставени преди началото на срещата. Залози, поставени в реално време, не се считат за квалифициращи.

 

0:0 - Отменен залог

Друг полезен инструмент, който откриваме на winbet.bg, е 0:0 - Отменен залог. Ако потребителят направи залог при определени пазари и първенства/турнири, посочени от оператора в условията, а срещата завърши при нулево равенство, WINBET ще възстанови обратно сумата по залога.

 

0% Марж

Всеки фен на спортните залози би искал да разполага с възможно най-високи коефициенти, които да използва. Това е възможно благодарение на функцията 0% Марж, при която определени събития разполагат с повишени коефициенти от страна на оператора.

 

WINBET посочва, че 0% Марж се предлага на избрани събития за пазарите “Победител” и “Краен резултат”. Потребителите могат лесно да се ориентират, защото въпросните събития са маркирани със специален знак 0%.

 

Застраховка Колонка

Застраховка Колонка е още една спортна функционалност на winbet.bg, предназначена за почитателите на правите колонки.

 

Според условията на този инструмент, ако направите акумулатор с поне три селекции, а само една от тях се окаже неуспешна, WINBET ще ви зарадва с безплатен залог за утешение. Стойността на безплатния залог ще бъде определена на процентна база от стойността на направения залог.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.