Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се работна среща с Районната избирателна комисия

28 февруари 2023 18:14,
Излъчване: Област Сливен преди около 1 година, брой четения: 288
работната среща с РИК днес

Заместник-областният управител Антоний Андонов и главният секретар на Областна администрация Сливен Кирил Аврамов проведоха работна среща с членовете на Районната избирателна комисия.

В началото на срещата заместник-областният управител подчерта традиционно доброто сътрудничество между РИК и Областна администрация и изрази надеждата си, че конструктивизмът отново ще бъде доминиращ подход в съвместната дейност на двете институции. Антоний Андонов изтъкна, че екипността и колективното вземане на решения са гаранция за спокойната и ефективна работа на Районната избирателна комисия, както и за провеждането на прозрачни и честни избори в 21-ви многомандатен избирателен район. Той информира още, че е упълномощен да представлява Областна администрация в сформирания Координационен център за предотвратяването на изборни нарушения и купуване на вот. Г-н Андонов декларира готовността на администрацията за оперативно партньорство във всеки момент, когато това е необходимо.

От своя страна Росица Тодорова, председател на Районната избирателна комисия, изрази задоволството си от доброто сработване със служителите на Областна администрация Сливен, ангажирани с изборния процес, и заяви готовността на РИК да изпълнява коректно всички вменени ѝ от закона задължения.

21 са регистрираните партии и коалиции за предсрочните парламентарни избори на 2 април в област Сливен.

Повече за работата и решенията на РИК може да се проследи на следния линк:

https://rik21.cik.bg/ns202304

Заседанията на Районната избирателна комисия могат да бъдат наблюдавани онлайн на следния адрес: https://rik21.cik.bg/ns202304/video