Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Две от силните фигури на ГЕРБ-СДС в Сливен посочват по два приоритета за стабилизиране на България

29 март 2023 16:12, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди около 1 година, брой четения: 525
-----

По два основни приоритета представиха двама от кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Генчо Димитров и Ивайло Енев. Да се състави стабилно редовно правителство и овладяване на инфлацията и цените са двете основни неща, които трябва най-спешно да се направят, за да се стабилизира България. В това са категорични представителите на община Нова Загора в листата с номер 2.

Най-голямата партия в България - ГЕРБ, която е част от Европейската народна партия в ЕП, е единственият политически субект в страната, който може да внесе стабилност и сигурност за българските граждани. Това заяви кандидатът за народен представител от листата с номер 2 Ивайло Енев, който е и зам.-кмет на Община Нова Загора. „ГЕРБ-СДС трябва да поемат отново управлението на страната, защото в момента цари пълен хаос и несигурност. За мен две са основните неща, с които трябва да се заемем. На първо място е необходим спешен диалог с национално отговорните партии за съставяне на действащ редовен кабинет и второ задължително стабилизиране на финансите, като предпоставка за овладяване на ситуацията с цените и инфлацията“, каза Ивайло Енев.

Аматьорите, които до сега управляваха страната и ни доведоха до този пълен икономически и финансов крах, не трябва да имат никакъв достъп до управлението на държавата. Категоричен е кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Генчо Димитров, който е и директор на Историческия музей в Нова Загора. „Решенията и действията, които вземаше коалиционното правителство на Продължаваме промяната не само дестабилизираха страната, но и заплашиха националната ни сигурност. Призовавам всички да се мобилизираме и в неделя да изпълним първата си и основна цел -аматьорите да нямат достъп до управлението на държавата. Втората ни задача е съставянето на редовен експертен кабинет, който да изготви бюджет и най-после да заработи държавната машина в нормален такт“, заяви Генчо Димитров.

Двамата заявиха, че очакват хората да се доверят отново на кандидатите на ГЕРБ – СДС, защото те са подготвени и са готови да поемат управлението на страната в интерес на всички българи.

На парламентарните избори на 2 април ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината.

Снимки

--------