Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Двама кандидати от ГЕРБ-СДС с две важни послания за 2 април

31 март 2023 10:46, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди около 1 година, брой четения: 468
----

Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да спрем инфлацията в страната и да стабилизираме цените. Това обявиха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в Сливен Галя Хачадурян и Тодор Георгиев.

„ГЕРБ и СДС са единственият гарант, че добрите политики, реализирани в последното десетилетие, ще продължат, защото ние решаваме проблемите на хората, а не междуличностните противоречия. Затова моите два основни приоритета са намаляване на инфлацията, за да спрем обедняването на населението и възможно най-бързо усвояване на европейски средства за стабилна и просперираща България“, заяви кандидатът за народен представител от листата с номер 2 Галя Хачадурян. „През последните две години темата за съдебната реформа беше иззета първо от ДБ, а след това и от ПП. Те я превърнаха в основна тема на всичките си предизборни и следизборни послания. Но това, което видяхме е, че тези партии не могат да направят съдебна реформа“, каза Хачадурян, която е под номер 111 в листата на ГЕРБ-СДС.

Липсата на адекватна икономическа политика и бездействието от страна на правителствата през последните две години, доведоха до тежки щети за бизнеса и хората. Инфлацията е в пъти по-висока спрямо средните нива за Европа. Спря притокът на евросредства към бизнеса и икономиката, прекратени бяха публичните инвестиции и изграждането на инфраструктура. Това констатира кандидатът за народен представител в листата с номер 2 Тодор Георгиев. Неговите два основни приоритета са – провеждане на адекватна икономическа и финансова политика, и подобряване на средата за инвестиции.

„Страната изпадна в ситуация на газова криза и неосигурени доставки на природен газ, на рекордна инфлация, рекордно изтеглени заеми и кредити от домакинствата, на трудности за населението да осигури отоплението си през есенно-зимния период. За да усилим нашите конкурентни предимства и да се противопоставим на системата от наследени кризи, комплексно ще съчетаем и балансираме няколко политики – регионална, инвестиционна, пазар на труда, финансова, научна и образователна“, каза още Тодор Георгиев, който е под номер 112.

 

На парламентарните избори на 2 април ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината.

Снимки

------------