Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обръщение на областния управител Минчо Афузов по случай Деня на здравните работници

07 април 2023 09:04,
Излъчване: Област Сливен преди около 1 година, брой четения: 244
Минчо Афузов

Уважаеми лекари, медицински сестри, лаборанти, техници и санитари,

За мен е чест да ви поздравя по повод 7 април - Световния ден на здравето и професионален празник на здравните специалисти!

Да акушираш и пазиш живота, да бдиш над страдащите, да се грижиш и бориш за нечий застрашен живот – това не е просто професия или призвание, това е висша форма на хуманност. В днешния празничен ден приемете моята най-дълбока признателност и благодарност към всички вас – здравните работници от област Сливен, за неуморния труд и безсънните нощи, за професионализма и упованието, което вдъхвате на болните и техните близки, за стотиците спасени хора и съдби, за търпението, лишенията и надмогването на себе си - в името на ближния.

От свое име и от името на всички колеги от Областна администрация Сливен ви пожелавам преди всичко здраве, воля и сили за справяне с нелеките професионални и житейски предизвикателства, много лично удовлетворение и щастие, признание от вашите пациенти и цялото общество!

Бъдете достойни продължители на забележителните лекарски традиции на област Сливен и ревностни пазители на Хипократовата клетва!

Поклон и респект пред вас, медици!

С уважение, Минчо Афузов,

Областен управител на област Сливен