Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Състезание по планинско колоездене в дисциплина Крос кънтри маратон ще се проведе в Сливен на 7 май-неделя

28 април 2023 08:00, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 260
Планинско колоездене Крос кънтри маратон - Сливен 2023 г.

Състезание по планинско колоездене в дисциплина Крос кънтри маратон ще се проведе в Сливен на 7 май-неделя. Проявата се организира от Колоездачен клуб "Блу Рокс", със съдействието на Община Сливен. Целта на състезанието е да популяризира колоезденето в града и да привлече повече деца и възрастни към практикуване на колоездачния спорт.

Стартът за всички категории ще бъде даден на 7 май-неделя, в 10 часа на паркинга зад Спортна зала „Асеновец“. В състезанието могат участват лицензирани състезатели, както и без лицензи за категориите „Хоби“.

Всички участници в категория „Хоби“ трябва да подпишат "Декларация за информирано съгласие" при вземане на стартов номер, както и да се запознат и спазват наредбите и правилниците на федерацията по колоездене. Всички участници е задължително да имат валидна застраховка, която покрива деня на състезанието.

„Освен страхотни трасета, сме подготвили и също толкова щедри награди. За тези от вас, които нямат интерес към класирането, остава "утешението" след завършване и почерпка, любезно предоставена ни и приготвена на място скара и студена бира. За всички участници с лицензи, това ще е чудесна тренировка за ДЛОШ XCM, който ще се проведе следващата седмица след нашето състезание в Казанлък“, казват организаторите от Колоездачен клуб "Блу Рокс".

Повече за програмата, трасетата, други изисквания и регистрация за състезанието, вижте тук: https://tracksport.live/e/xcm-sliven-rocks-2023