Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Представителна изява на групите по Национална програма "Заедно в изкуствата и в спорта"

17 май 2023 20:40, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди около 1 година, брой четения: 678
Представителна изява

Форумът на ОУ "Елисавета Багряна" се превърна в сцена на таланта. Училището беше домакин на съвместната представителна изява на групите по Национална програма "Заедно в изкуствата и в спорта" със СУ "Константин Константинов". Събитието се превърна в истински празник и публиката изгледа програмата с голям интерес.

Учениците показаха отлична подготовка през учебната 2022/2023 г. и бяха поздравени за добрата работа от директора на ОУ "Елисавета Багряна" г-жа Величка Христова, която приветства всички и даде началото на изявата.

Участие от ОУ "Елисавета Багряна" взеха талантите от вокалната група на Тихомир Кондев, от групата "Танцувай с мен" с ръководител Али Мехмедов и от театралното ателие на Вяра Начева. От СУ "Константин Константинов" участниците бяха от театралната група "Люмиер" с ръководители Василена Маринова и Вангел Апостолов, от групата за съвременни танци "Танцувай с мен" с ръководител Йовита Пенчева" и от фолклорната формация "Звездица" с ръководители Дайна Григорова и Петя Григорова.

Творческите дейности на програмата "Заедно в изкуствата и в спорта" имаха за цел да допринесат за стимулиране талантите на учениците, за повишаване на тяхната мотивация и за развиване на личното творчество, на танцовото, музикалното и театрално изкуство в училище.

Днешната проява беше на групите от направленията "Музикално изкуство", "Танцово изкуство" и "Театрално изкуство".

Снимки

Представителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изяваПредставителна изява