Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Светът в музика“ – класическата приказка на световноизвестната оперна прима Татяна Шиварова и тенора Фабио Армилиато - днес в Сливен

18 май 2023 07:02, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 314
Tatqna Shivarova

Родената в Сливен и световноизвестна оперна певица Татяна Шиварова тази вечер ще завладее родната сцена. „Светът в музика“ – е озаглавен концертът, който примата подготвя и ще изнесе пред сливенската публика. На сцената Шиварова ще си партнира с Фабио Армилиато - един от най-известните и разпознаваеми тенори в международния оперен свят в продължение на повече от три десетилетия. Гост в концертната програма на вечерта ще бъде още съпругът на певицата пианистът и диригент Марцио Фуллин. Концертът е част от програмата на Община Сливен Майски дни на културата и ще се състои тази вечер в зала „Сливен“. Началото е от 18 ч. Входът е с пропуски, които могат да бъдат получени от касата на залата.

От дълги години Татяна Шиварова живее и твори между Италия и Сливен. Дългогодишната й музикална и творческа кариера преминава по световните сцени и се радва на забележителни постижения.

 

Снимка: ИнфоТуризъм Сливен