Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Един от най-големите онлайн магазини за парфюми и козметика се намира в Сливен

18 май 2023 12:55, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 609
парфюми и козметика

Обичате ли да пазарувате онлайн и да откривате най-изгодните оферти за козметика за лице, коса и тяло, както и парфюми на популярни марки? Тогава точното място за вас е онлайн магазин Parfimo.bg. Поръчването на продукти в онлайн магазина е лесно, бързо и сигурно. Хиляди доволни клиенти, партньори и независими търговски вериги ще потвърдят това.

 

Развитието на Parfimo през годините

Parfimo.bg е представител за България на голяма чешка парфюмерийна верига вече с над 20 онлайн магазина в различни европейски страни. Веригата има вече над 20 годишен опит в търговията с парфюми и козметика и е официален дистрибутор на едни от най-известните марки в света. Компанията е и един от големите търговци на едро, които зареждат стотици магазини, парфюмерии, козметични салони и складове в цяла Европа.

 

В електронния магазин ще откриете огромен асортимент от оригинални парфюми и маркова козметика от над 500 парфюмни и 300 козметични марки от най-ниския до най-високия клас както и специализирана медицинска козметика и продукти за професионална употреба. Можете да избирате между хиляди оригинални парфюми и маркова козметика и то на едни от най-ниските цени на българския пазар. От офиса на компанията в Сливен се управляват двата онлайн магазина, които оперират съответно на българския и на гръцкия пазар. И двата магазина са едни от най-големите в България и Гърция с постоянно нарастващ пазарен дял и хиляди доволни клиенти. Развитието на компанията последните години е изключително успешно, благодарение на упешните управленски стратегии на ръководството и екипа от професионалисти в областта на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Ако имате нужда от подробна информация за даден продукт или услуга, можете спокойно да се доверите на обучените специалисти, които с радост ще отговорят на всяко едно ваше запитване или въпрос.

 

Награди и отличия

Онлайн магазин Parfimo.bg е носител на много награди и отличия - една от тях е за "Най-бързоразвиваща се компания в България в сектор "Козметика" според независимата класация на вестник Капитал. През последните 5-6 години фирмата е увеличила оборотите си няколко пъти като тази тенденция се запазва и в момента, което е ясно доказателство и признание за добре свършената работа от целия екип, който стои зад този огромен проект. Награждаван неведнъж за Онлайн магазин на годината в категория „Парфюмерия и козметика“, спечелил наградата за „Коректен магазин“, която се присъжда въз основа на хилядите положителни мнения от реални клиенти, които този магазин е получил. Още от самото му откриване, Parfimo.bg заявява своята позиция като един от най-надеждните и предпочитани онлайн магазини за продажба на маркови парфюми и козметика в България. Успешното управление на компанията и желанието ѝ да бъде лидер в своята област, води до нейното успешно развитие с бързи темпове, стремейки се към постоянно подобряване на качеството на услугите, които предлага. Постигането на пълна клиентска удовлетвореност и максимално високо ниво на потребителско преживяване са едни от главните цели и приоритети на компанията.

 

Разнообразен асортимент за малки и големи

Защо да изберете онлайн магазин Parfimo.bg? На първо място, заради изкусително ниските цени и професионалното обслужване от служителите, което ще получите. Всички продукти са с гарантиран произход и се закупуват директно от производители и ексклузивни дистрибутори на марките в Европа и се изпращат от складовете на фирмата в Чехия. Забравете повече за фалшификати и реплики на парфюми – пазарувайте сигурно и изгодно без никакви притеснения. А кой не обича изгодните офертите и отстъпките?! Онлайн магазина предлага седмични промоции с избрани горещи оферти, сезонни разпроджби с реални отстъпки до -80% както и много подаръци, които можете да получите към поръчката си. На фейсбук страницата на магазина всяка сряда се организира игра, в която можете да участвате напълно безплатно и да спечелите парфюм или козметичен продукт като награда. Електронният магазин предлага на клиентите собствена търсачка в сайта с изкуствен интелект(AI), която бързо и точно ще ви помогне да откриете точно това, което търсите.

Независимо дали търсите любимия си крем за лице, летен парфюм или ще ставате родител за първи път - тук можете да откриете всичко необходимо на едно място на един клик разстояние от вас. Посетете онлайн магазин Parfimo.bg от уюта на дома си и се уверете сами – пазаруването там е бързо, лесно и изгодно.

Снимки

парфюми и козметикапарфюми и козметикапарфюми и козметика