Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.05.2023 г.

19 май 2023 10:46, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 138
ОД МВР - Сливен

Сливен: В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на МПС с поставени регистрационни номера, издадени за друго превозно средство. Проверката е извършена на 18 май, около 20,00 часа, в град Сливен. Спрян е за проверка товарен автомобил „Ивеко“, управляван от водач на 37 години от град Сливен. Автомобилът не е регистриран по надлежния ред.

 

Криминалисти на участък „Надежда“ Към РУ-Сливен работят по заявления за две домови кражби. За времето от 11 до 12 май неизвестен извършител, след като е взломил прозорец на къща в квартал „Надежда“ е извършил кражба на дрехи и други вещи. Нанесената щета е на стойност около 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 май неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата в двора на къща в квартал „Надежда“ и е извършил кражба на детски велосипед неустановена марка. Нанесената щета е на стойност около 400 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

Нова Загора: Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Нова Загора. На 18 май при проверка на 39-годишен мъж от град Нова Загора са намерени и иззети 3 пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което е реагирало положително на теста за наркотични вещества. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

Пожарна безопасност и защита на населението:

Късо съединение в отоплителна лампа е най-вероятната причина за възникване на пожар в складово помещение – навес, в частен имот в село Асеновец. Сигналът е получен на 19 май в 00,00 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма. Унищожени са плевня, моторна фреза, електрожен, моторен трион, 10 кубика дърва за огрев и 100 кв.м. покривна конструкция. Спасена е сградата в близост до произшествието.