Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Награда "Св. Иван Рилски" за г-жа Величка Христова

23 май 2023 16:00, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди около 1 година, брой четения: 547
Поздравления

Високо признание получи директорът на ОУ „Елисавета Багряна“ г-жа Величка Христова. Началникът на РУО – Сливен д-р Кристиaна Добрева-Станкова ѝ връчи благодарствено писмо от името на министъра на образованието и науката проф. д-р Сашо Пенов.

Г-жа Христова е един от двадесет и четиримата директори на образователни институции, предложени от началниците на регионалните управления на образованието за получаване на наградата „Св. Иван Рилски“.

Наградата „Св. Иван Рилски“ се връчва ежегодно от Министерството на образованието и науката на директори на училища за високи постижения и принос в развитието на образователното дело.

„Високо оценявам Вашата креативност при прилагането на нови и модерни методи на образование. Вие сте пример за родолюбие и осъзната отговорност.

Продължавайте и занапред да мотивирате, да вдъхновявате и да възпитавате Вашите ученици. Пожелавам Ви здраве, сили и ентусиазъм, за да бъдете добри посредници между сложния свят на знанието и потребностите на времето, за да направите училището още по-предпочитано и желано от младите хора.“, се посочва в поздравителния адрес.

Поздравления за усърдието и всеотдайността на г-жа Величка Христова, която направи ОУ „Елисавета Багряна“ едно от най-предпочитаните училища в Сливен! Гордеем се с нея!

Снимки

ПоздравленияПоздравленияПоздравленияПоздравленияПоздравления