Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приемът на документи за втората сесия на Общински фонд „Култура“ започва от 1 юни

30 май 2023 13:11, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 237
Obshtinsky fond Kultura

От 1 юни започва приемът на проектни предложения за втората сесия на Общински фонд „Култура“. Проектите ще могат да се подават в срок до 31 август, включително, в деловодството на Общинска администрация. Пълният комплект документи, необходими за кандидатстване, ще са достъпни на официалната страница на Общински съвет Сливен – http://www.obs.sliven.bg.

От Фонда напомнят, че проекти могат да подават организации, културни институти и индивидуални дейци на културата от страната и чужбина. Проектите могат да бъдат в различни форми на музикалното изкуство, художествени или литературни произведения, документални филми, изследователски трудове, свързани с културно-историческото наследство на Сливен, творчески продукти на млади сливенски дарования и др.

Подробна информация вносителите на проекти могат да получат в Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността” на Община Сливен, при секретаря на фонда. Телефони за контакт: 044/611-221; 0879 59 90 54.

Общински фонд „Култура” при Община Сливен е създаден през 2015 г. Сред целите му е да подкрепя финансово стойностни образци на културата, допринасящи за съхраняване и обогатяване на духовния живот на региона.