Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нов спортен клуб отвори врати в Сливен

03 юни 2023 15:25, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 398
Otkrivane

Още един спортен клуб в Сливен отвори днес врати. Той е по художествена гимнастика и носи емблематичното за града име „Сините камъни“. Основният инициатор за създаването му е ръководителят на Военния клуб в Сливен Атанас Чолаков. Заедно с родители-ентусиасти обединяват сили в желанието си да върнат художествената гимнастика в Сливен и днес школата е вече факт.

Днешното официално откриване във Военния клуб събра родители, много деца и любители на художествената гимнастика. Сред тях бе кметът Стефан Радев, който поздрави всички за усилията. Той изрази задоволство, че клубът ще възроди традициите в този вид спорт и пожела бъдещо членство в Българската федерация по художествена гимнастика.

„Децата на Сливен ще имат възможност да се занимават с един от най-красивите видове спорт – художествена гимнастика. На клуба, който ще носи прекрасното име Сините камъни, пожелавам много желаещи да тренират и много поддръжници. Нека тук да бъде мястото, където малките ни съграждане се мотивират и вдъхновяват за победи, много успехи и да бъдат следващите, които ще прославят Сливен в целия свят! Ние също ще помагаме“, заяви още градоначалникът. Той подари на новия клуб икона на Света Богородица. На откриването присъства и зам.кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова.

Тренировките на децата ще се провеждат в залата на Военния клуб. Те ще бъдат поверени на бившата национална състезателка по художествена гимнастика от Украйна - Елизавета Димитренко.

 

 

Снимки

OtkrivaneOtkrivaneOtkrivaneOtkrivaneOtkrivaneOtkrivaneOtkrivaneOtkrivane