Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 06.07.2023 г.

06 юли 2023 11:12, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 287
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 04.07.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 06.07.2023 Г.

 

Сливен: Криминалисти от РУ-Сливен задържаха 50-годишен мъж за кражба на вещи от лек автомобил. Престъплението е извършено за времето от 29 юни до 1 юли, заявено е на 2 юли. След проведени издирвателни действия извършителят е установен-криминално проявен мъж на 50 години от град Сливен. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. Доброволно е предал инкриминираните вещи. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

 

35-годишна жена е била задържана от служители на участък „Надежда“ към РУ-Сливен за кражба на мобилен телефон. В 14,00 часа, на 4 юли, 67-годишен мъж е подал заявление за кражба на мобилния му телефон. Пред органите на реда той е обяснил, че апаратът е бил откраднат от лекия му автомобил, паркиран на улица в кв. „Надежда“. След проведените издирвателни действия в рамките на същия ден извършителят е задържан-криминално проявена жена на 35 години от град Сливен. Предала е доброволно откраднатата вещ. По случая е образувано досъдебно производство.

 

25-годишен мъж, жител на община Сливен, е хванат да управлява лек автомобил „Ситроен“ след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 4 юли, около 20,30 часа, на бул. „Цар Симеон“, в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.