Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 07.07.2023 г., петък

07 юли 2023 16:04, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 565
Сливен

На 6 юли, в зала "Сирак Скитник" бе открита изложба "Сценографията – сбъдната мечта и достоен път", посветена на 90-та годишнина от рождението на именитите художници Евгени Вълев и доцент Николай Николов.

Десетки почитатели на изобразителното изкуство присъстваха снощи на откриване на самостоятелната изложба на Василен Васевски – експозицията е посветена на неговия баща Камен Васевски – бележит писател и журналист, който почина преди две седмици.

Национален мотосъбор ще се проведе от 13 до 16 юли в село Кипилово, с подкрепата на общините Котел, Сливен и Елена.

Назначиха съдия Христина Марева за заместник-председател на Окръжен съд Сливен.

Продължават съвместните проверки на служители от Териториална полиция към РУ-Сливен и Общинска охрана за установяване на нарушения при управление на велосипеди и индивидуални електрически превозни средства /тротинетки/ в района на пешеходната зона и на пътни участъци в град Сливен.

Встъпителна конференция по проект „Подобряване природозащитното състояние на горски природни местообитания и подпомагане на екосистемните услуги, предоставяни от горите, чрез прилагане на лесовъдски практики и залесяване на територията на Югоизточно държавно предприятие Сливен“, финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“, съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз“ се проведе на 6 юли, в сградата на ЮИДП Сливен.

На 19 юли в Сливен ще пеят рокаджиите от група „Сигнал“ – концертът им ще се състои на крепост „Туида“.