Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Не пропускайте плеяда от български звезди в представлението „Изненада…“ на сливенска открита сцена

11 юли 2023 09:31, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 634
 „Изненада…“

Не пропускайте плеяда от български звезди в представлението „Изненада…“ на сливенска открита сцена. Лято е. Защо да не се посмеем с Фицата и Сапунджиева?! Участвали Филип Аврамов -Фицата, означава, че шоуто и смехът до припадък са гарантирани. На 20 юли, от 21.00 часа, на сцената под звездите на Късноантична и средновековна крепост "Туида" в град Сливен талантливите Мария Сапунджиева, Филип Аврамов- Фицата, Татяна Цветкова, Миглена Стоева ще представят вълнуващата комедия по текст на Надежда Птушкина " Изненада...". Адаптацията и режисурата са на Орлин Дяков, а сценограф е Петьо Начев. "Конкуренцията" между четиримата актьори кой най-много ще ни разсмее или трогне е гарантирана.

 

Кой не обича да го изненададат… Но зависи как и с какво..

 

Мария Сапунджиева и Филип Аврамов се оплитат в кълбо от изненади, които ви карат да се смеете непрестанно!

 

“Изненадаa..”е топла, изпълнена с любов история, която ще помогне на мнозина да се загреят от студа на живота, да повярват в доброто и отново да се уверят, че се случват чудеса.

 

Пиесата се смята за една от най-добрите в съвременната руска драма от последните десетилетия.

 

Един разказ за трагикомичната история на възрастна жена и нейната дъщеря, сред бита на обикновен руски дом. Майката е болна и очаква близкия си край, тъгувайки че все още не е видяла дъщеря си омъжена и наобиколена от деца. Дъщерята също се измъчва от тази ситуация и се чуди как да вдъхне вяра на майка си, че това ще стане и тя ще доживее да види дъщеря си под венчило. И решава да измисли надежда! Именно това решение, слага началото на куп смешни ситуации и недоразумения, и довеждат играта до трогателен завършек. Така се ражда една романтична комедия, изтъкана от смях и сълзи, от човечност и доброта, от находчивост и красива фантазия. Понякога и една добре поднесена лъжа съживява човека и вдъхва енергия за живот.

 

 

 

20 юли, 21:00 ч. Крепост "Туида"

 

Билети могат да се закупят на касата на Крепост "Туида" и онлайн на EVENTIM.BG

 

За информация: 0895467289, 0889199878

 

Заповядайте да се посмеем заедно и изкараме една приятна романтична вечер под звездите!

Източник: nabludatel.bg