Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ОДМВР-Сливен с пет акции по метода широкообхватен контрол

11 юли 2023 15:44, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 295
ОДМВР-Сливен с пет акции по метода широкообхватен контрол

С началото на летния сезон и засилване на трафика се налага и завишаване на контрола за движение по пътищата. Днес на територията на област Сливен се провеждат пет операции по метода широкообхватен контрол. Две от тях са на изходите на град Сливен. Едната акция е на подбалканския път с участието на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, дирекция „Инспекция по труда” и Агенция „Митници” с акцент към товарните автомобили и автобусите. Другата е на един от най-натоварените пътни участъци в град Сливен на бул. „Цар Симеон” на изхода към град Ямбол и магистрала „Тракия”. Акции има и на територията на районните управления в Нова Загора, Котел и Твърдица. Към 12,00 часа днес общо са проверени над 550 превозни средства и над 800 лица. Констатирани са 75 нарушения, за които са съставени 25 акта и 50 фиша. На място са връчени 50 ел.фиша за нарушаване на скоростта. Съставени са 2 акта за винетка и ТОЛ. Част от мерките, касаещи пътната безопасност, предприети от Областната дирекция в Сливен, са наблюдение на системните нарушители и навременното връчване на наказателните постановления и незабавното налагане на санкциите.

Продължава линейният контрол по автомагистрала „Тракия”. Той се осъществява денонощно с полицейски брандирани или цивилни небрандирани автомобили, като целта е водачите, които застрашават останалите участници в движението, да бъдат изведени от активните пъти ленти и санкционирани.

 

Снимки

ОДМВР-Сливен с пет акции по метода широкообхватен контрол ОДМВР-Сливен с пет акции по метода широкообхватен контрол ОДМВР-Сливен с пет акции по метода широкообхватен контрол ОДМВР-Сливен с пет акции по метода широкообхватен контрол