Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Баба от Сливен празнува с близки и приятели своя 100 рожден ден

17 юли 2023 16:55, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 9 месеца, брой четения: 238
Баба от Сливен празнува с близки и приятели своя 100 рожден ден

Своята 100 годишнина празнува през юли Магда Каракостова, която живее в сливенския квартал „Дебелата кория“. Тя получи поздравления и пожелания за здраве от свои близки и приятели. Кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес, който бе връчен на столетницата от кметския наместник в квартала Николай Колев.

„За мен е чест да поздравя жена, преминала през изпитания, изживяла радости и скърби, дала своя принос за обществото през последните 100 години. Малко са хората, избрани да видят развитието на един век, да посрещат изгреви и залези с палитра от емоции. Вярвам, че съдбата дава шанс на тези, които носят в себе си много любов към хората, доброта и знаят истинския смисъл на живота. Бъдете благословена с дните си до сега, здрава и със силен дух занапред!“, написа в поздравителния си адрес кметът Стефан Радев.

Баба Магда е родена на 15 юли през 1923 г. Била е третото от общо три деца. Живяла е в Гърция, в Бургаски регион, в Стралджа, а от 25 години е жител на сливенския квартал „Дебелата кория“. Има две дъщери, трима внука и пет правнука.

Снимки

Баба от Сливен празнува с близки и приятели своя 100 рожден денБаба от Сливен празнува с близки и приятели своя 100 рожден ден