Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник-областният управител Антоний Андонов взе участие в официалния ритуал по повод 186 г. от рождението на Васил Левски

19 юли 2023 11:18,
Излъчване: Област Сливен преди около 1 година, брой четения: 386
Антоний Андонов по време на ритуала-поклонение

Заместник-областният управител Антоний Андонов бе сред официалните лица на тържествения ритуал-поклонение по повод 186-та годишнина от рождението на Васил Левски в Сливен.

Церемонията пред паметника на Васил Левски на едноименния сливенски площад започна с вечерна проверка на почетния караул от Военно формирование 22220 и рецитал на възпитаниците на театрална формация „Летящите хора“ при ПХГ „Дамян Дамянов“.

Венци и цветя на признателност пред паметника на Апостола бяха поднесени от името на кмета на община Сливен Стефан Радев, областния управител Минчо Афузов, евродепутата Асим Адемов, сливенските депутати Десислава Танева, Мария Белова, Татяна Султанова и Климент Шопов, от председателя на Общински съвет Сливен Димитър Митев и общински съветници, началника на Центъра за подготовка на специалисти, директора на Областната дирекция на МВР, както и от представители на политически сили, военнопатриотични и обществени организации, ученици и граждани.

Церемонията завърши с традиционния залп в памет на Васил Левски, произведен от участниците в регионалния клуб „Традиция“, които взеха участие в ритуала като почетна стража и факлоносци пред паметника на Апостола.