Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 31.07.2023 г., понеделник

31 юли 2023 15:50, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 762
Сливен

Община Сливен организира днес от 18:00 часа среща с жителите на руския квартал, на която ще бъдат разяснени подробности по предстоящото въвеждане на Плана за организация на движението в квартала.

На 01 август 2023 г. от 10:30 часа в Градската градина на гр. Сливен, „Розариум“, ще се състои среща-разговор с настоящи и бъдещи майки на тема: „Често задавани въпроси за кърменето“.

На 2 август 2023 г. от 10:00 часа в голямата зала на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ АД ще се състои среща с Елена Гвоздейкова – консултант по кърмене към Ла Лече Лига и с медицински специалисти от Център за майчино и детско здраве-Сливен по повод Световна седмица на кърменето.

На 3 и 4 август 2023 г. от 10:00 до 16:00 часа ще има Отворени врати в Център за майчино и детско здраве – гр. Сливен, бул. „Стефан Караджа“ №2.

Тази вечер в Сливен ще се състои шествие в подкрепа на обезобразеното момиче от Стара Загора.

Община Сливен предостави на здравното министерство 6 дка терен за построяването на хеликоптерна площадка за оказване на спешна медицинска помощ по въздуха.

Отборът на Созопол се наложи над Сливен с резултат 7:0 в контролна среща, която се състоя на “Арена Созопол” миналата седмица.