Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 01.08.2023 г., вторник

01 август 2023 15:48, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 907
Сливен

Изложба "Медвен през погледа на любителите художници" е подредена в сливенската галерия "Седем".

За поредно лято в сливенската галерия "Йордан Кювлиев" художникът Стоян Генчев-Чеха, който живее в Прага и дълги години работи като реставратор там, подреди изложба.

Община Сливен организира среща с жителите на руския квартал, на която бяха разяснени подробности по предстоящото от днес въвеждане на Плана за организация на движението в квартала.

Стотици жители на Сливен се включиха снощи в масов протест в подкрепа на 18-годишната Дебора, която пострада от жестоко насилие в Града на липите – Стара Загора.

Множество случаи на управление след употреба на алкохол, наркотици и опит да се даде кръвна проба от друго лице са установени в Сливенско по време на операциите по пътна безопасност в дните от 28 юли до 1 август.

Олимпийската шампионка с ансамбъла ни по художествена гимнастика от Токио 2020 Мадлен Радуканова и половинката й, джудистът Божидар Темелков, който е от Сливен, ще стават родители.

Големи шахматни успехи постигнаха състезателите от ШК „Сините камъни“ гр. Сливен на провелите се през уикенда два големи турнира за мъже и за деца в гр. Шумен и в гр. Габрово.