Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 05.08.2023 г., събота

05 август 2023 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 707
Сливен

Издирват неизвестен, който лепи стикери на светофарите в Сливен – преди два дни са забелязани на кръстовищата на "Дамарски мост" и на бул. "Хаджи Димитър".

Община Сливен извърши ремонт на още един обект за обществено ползване – с изцяло нов покрив е детската градина в село Драгоданово.

Жители на Сливен и общината поставиха пред кмета Стефан Радев в приемния му ден въпроси, свързани с обществени и частни казуси, имотни проблеми, внесоха предложения за ремонти.

Зам.-министърът на здравеопазването проф. Илко Гетов благодари на община Сливен и на кмета Стефан Радев за адекватната и бърза реакция, с която местната власт даде терен за хеликоптерна площадка.

Благотворителен концерт в памет на Венцислав Василев – Венци от „Нова Революция“ ще се проведе днес на Късноантична и средновековна крепост „Туида“.

Община Сливен ще финансира проекта „Музиката вместо улицата“ с 40 000 лева.

Проф. Станимир Карапетков, който е зам.-ректор на Техническия университет – София и ръководител на университетската база в Сливен, получи покана от голяма партия да стане кандидат за кмет на Община Сливен.