Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 08.08.2023 г., вторник

08 август 2023 15:53, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 604
Сливен

30-и юбилеен Национален събор на каракачаните в България ще се проведе в местността Карандила в последната събота на месец август.

До 10 август е удължен срокът за подаване на документи за съдебни заседатели за Окръжен съд Сливен и Районен съд Сливен.

Община Сливен започва дейности по облагородяване на пространството около новостроящата се църква „Света Петка“ до Парк „Юнак“.

Кметът на община Сливен Стефан Радев участва днес в среща на представители на Националното сдружение на общините в Република България с министъра на културата Кръстю Кръстев.

Екипи на РУ-Сливен, участък "Надежда“ и сектор "Специални тактически действия“ към ОДМВР-Сливен са извършили контрол и множество проверки през почивните дни в град Сливен при специализирана операция.

Тази сутрин започна акция на полицията в Сливенско по метода широкообхватен контрол за употреба на алкохол, наркотични вещества, редовни документи, техническа изправност на превозните средства – екипите проверяват автобуси, леки и товарни автомобили.

Ръководството на БСП в София забрани на социалистите в Сливен да издигнат кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на общината.