Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 09.08.2023 г., сряда

09 август 2023 16:03, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 9 месеца, брой четения: 723
Сливен

Международният ден на младежта, 12 август, ще бъде отбелязан с концерт в Сливен в Градската градина - програмата включва спортни прояви, информационни щандове, изложба и игри за младите.

30-и юбилеен Национален събор на каракачаните в България ще се проведе в местността Карандила в последната събота на месец август.

До 10 август е удължен срокът за подаване на документи за съдебни заседатели за Окръжен съд Сливен и Районен съд Сливен.

Участниците в гонката в Сотиря са глобени по 3 000 лева, те бяха установени миналия месец да управляват леки автомобили като грубо нарушават правилата и създават опасност за възникване на пътно произшествие.

Екипи на РСПБЗН в Сливен и Твърдица своевременно са ликвидирали 4 пожара, без да причинят преки материални щети, възникнали в сухи треви и отпадъци.

Близо 200 000 лева са събрани от дарения на сливенските граждани за градежа на новия православен храм “Свети Петка” в града.

18-годишният талант от Сливен, който вече се подготвя при Валя Демирева, финишира четвърти с 10.44 секунди (0.6 м/сек) на Европейското първенство по лека атлетика за юноши и девойки под 20 години в Йерусалим.