Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се рок фестивал "Завинаги при звездите" в името на Славян Иванов

21 август 2023 13:12, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 463
Проведе се рок фестивал "Завинаги при звездите" в името на Славян Иванов

На 19 август в Конна база „Макс“, гр. Нова Загора се проведе рок фестивал „Завинаги при звездите“, подпомогнат от Община Нова Загора, Ротари клуб Нова Загора и представители на местния бизнес.

 

Концертът се провежда за първа година и е в памет на Славян Иванов – новозагорски талант от клас „Китара“ към ОШИ „Илия Аврамов“, който завинаги остава в спомените на своите приятели, близки и съученици с любовта си към музиката.

 

Благородната идея е по инициатива на неговия баща Иван Иванов, който не случайно избира и датата за събитието – 19-ти август е рождения ден на Славян, който трябваше тази година да навърши 23г. Именно той постави и началото на събитието, в което участие взеха деца от Обединена школа по изкуствата „Илия Авармов“, гр. Нова Загора, групите „Odd crew“ и „Vulgar Bulgar“, Криси Красимирова и група „Бащин“, в състава на която влиза бащата на Славян със свои приятели – новозагорски музиканти. С невероятната си енергия, под блясъка на звездното небе те завладяха сърцата на новозагорската публика и доказаха, че личната загуба и болка могат да се превърнат в удивително послание, достигащо до много хора с усмивка.

Източник: nabludatel.bg

Снимки

Проведе се рок фестивал "Завинаги при звездите" в името на Славян ИвановПроведе се рок фестивал "Завинаги при звездите" в името на Славян ИвановПроведе се рок фестивал "Завинаги при звездите" в името на Славян Иванов