Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Първо издание на фестивал за къмпинг туризъм се провежда уикенда в Сливен.

22 август 2023 13:00, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 288
Първо издание на фестивал за къмпинг туризъм се провежда уикенда в Сливен.

Auto Camp Fest - новото събитие на Camping.bg ще се състои от 25 до 27 август в къмпинг Оазис Сливен. Добре дошли са всички фенове от България и Европа на къмпингуването и пътешествията с автомобили, покривни палатки, мини каравани, ремаркета-палатки, къмпинг боксове и всякакви други форми на нощувка във или върху компактно превозно средство на 2 или 4 гуми.

 

През трите дни на фестивала ще могат да се видят нови модели къмпинг оборудване за автомобили. Сред тях ще има експонати на българския производител на покривни палатки Vagabond Home, испанските ремаркета-палатки Comanche и германските къмпинг боксове QUQUQ.

 

Огромната зелена зона на къмпинг Оазис Сливен ще приюти стотици любители на нощувката близо до природата и под звездите. Програмата на Auto Camp Fest включва много забавления, музика, игри, спорт, риболов и туристическа програма в района - музеи, разходки в планината, конна езда и други. Ще има презентации на пътеписи от авто пътешественици и оборудване за автотуризъм.

 

Входът за външни посетители е свободен.

 

Повече информация във Фейсбук събитието: facebook.com/events/1303390390566016

Снимки

Първо издание на фестивал за къмпинг туризъм се провежда уикенда в Сливен.Първо издание на фестивал за къмпинг туризъм се провежда уикенда в Сливен.Първо издание на фестивал за къмпинг туризъм се провежда уикенда в Сливен.Първо издание на фестивал за къмпинг туризъм се провежда уикенда в Сливен.