Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 25.08.2023 г.

25 август 2023 09:43, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 265
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 24.08.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 25.08.2023 Г.

 

Котел: 22-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е направена на 24 август в 23,50 часа в село Малко село от полицейски екип, извършващ обход в малките населени места. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: Полицейски екип на участък „Петолъчка“, извършващ обход през нощта в малките населени места на община Сливен, е установил 56-годишен водач на лек автомобил „Волво“, който управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 24 август в 21,30 часа в село Младово. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 8 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Оказана е техническа помощ при пътен инцидент без пострадали в град Котел. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви и отпадъци от екипи на РСПБЗН в Сливен, Котел и Твърдица. Два сигнала са се оказали недействителни.