Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Шахматният празник в община Котел тече в пълна сила

04 септември 2023 09:33, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 320
Шахматният празник в община Котел тече в пълна сила

Деца, младежи, та дори и кмет са сред призьорите във втория ден на шахматния празник, провеждащ се в пет населени места от община Котел. Състезанията започнаха вчера в село Пъдарево и продължават до 10 септември, когато в село Филаретово ще се разиграят последните партии.

 

Днешният шахматен ден започна в село Тича, след което продължи в село Малко село. И в двете населени места, игрите преминаха по швейцарската система, в четири кръга.

 

Първо място и носител на купата на кмета в Тича стана Хюсеин Бубаисмаилов, следван от местния кмет Вежди Хюсеинов и Джем Расимов. В Малко село купата взе Сунай Кахайов, а второ и трето място си поделиха Али Мусов и Хакан Горасов. Ден по-рано в Пъдарево Даниел Киров показа, че шахматната игра е в кръвта му и с лекота победи своите опоненти. След него се наредиха Дончо Личев и Пламен Иванов, които заеха второ и трето място.

 

Шахматният празник продължава утре в с. Ябланово от 13:00 ч., а мястото е в кафенето при „Мишо“.

Източник: Община Котел

Снимки

Шахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна силаШахматният празник в община Котел тече в пълна сила