Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Румънче загуби играчка делфинче и Делфинариум Варна му изпрати нова

12 септември 2023 12:39, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 745
 Румънче загуби играчка делфинче и Делфинариум Варна му изпрати нова

Понякога думите не стигат да опишем какво чувстваме и затова ще споделим дословно публикацията на една майка от Румъния - Адриана Георгеску:

"Искам да споделя една невероятна история за едно наистина специално преживяване с Делфинариум Варна. Синът ми наскоро отиде на първия си лагер и едно от заниманията беше посещение на това вълшебно място. Там той си купи (единствения сувенир от лагера) малка играчка делфинче, което нарече "Албастрел". За съжаление някъде по пътя към дома делфинът се изгубил. Той бил много тъжен, защото малкият му приятел изчезнал. Търсихме навсякъде, за да намерим заместител на "Албастрел", но не успяхме. Затова реших да опитам нещо необичайно - изпратих имейл на хората от Делфинариума във Варна, за да попитам дали има начин да поръчам друг делфин за детето си. Трябва да призная, че не бях голям оптимист, тъй като на уебсайта им нямаше раздел за онлайн поръчки.

Въпреки това в нашия свят има прекрасни, сърдечни хора, чиято мисия е да "носят радост на всички, които обичат делфините и нашия делфинариум". Това бяха точните им думи, когато попитахме колко струва пратката. Така че те не само ми отговориха, но и надхвърлиха границите си! Изпратиха на детето ми специален пакет, който включваше не само делфин, но и шапка и магнитче за спомен от Делфинариума. Наистина нямам думи, с които да опиша благодарността към Делфинариум Варна за тяхната щедрост и за това, че сбъднаха едно малко желание. Благодаря им от все сърце и им пожелавам колкото се може повече посетители и приятели на делфините!

P.S. Чух, че шоуто там е прекрасно, и нямам търпение да го видя и аз! В един свят, който често е твърде пълен с тревоги, това събитие ми показа, че има прекрасни хора и вълшебни места, които могат да превърнат и най-малките частици надежда в реалност. Нека разпространяваме повече радост и любов около нас!", завършва Адриана Георгеску.

"Делфинариум Варна" припомня, че в дните 15.09 / 22.09 / 23.09 ще се провежда и 4-то представление с делфините от 17:00 ч.