» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Румънче загуби играчка делфинче и Делфинариум Варна му изпрати нова

12 September 2023 12:39, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 1 year ago, number of readings: 744
 Румънче загуби играчка делфинче и Делфинариум Варна му изпрати нова

Понякога думите не стигат да опишем какво чувстваме и затова ще споделим дословно публикацията на една майка от Румъния - Адриана Георгеску:

"Искам да споделя една невероятна история за едно наистина специално преживяване с Делфинариум Варна. Синът ми наскоро отиде на първия си лагер и едно от заниманията беше посещение на това вълшебно място. Там той си купи (единствения сувенир от лагера) малка играчка делфинче, което нарече "Албастрел". За съжаление някъде по пътя към дома делфинът се изгубил. Той бил много тъжен, защото малкият му приятел изчезнал. Търсихме навсякъде, за да намерим заместител на "Албастрел", но не успяхме. Затова реших да опитам нещо необичайно - изпратих имейл на хората от Делфинариума във Варна, за да попитам дали има начин да поръчам друг делфин за детето си. Трябва да призная, че не бях голям оптимист, тъй като на уебсайта им нямаше раздел за онлайн поръчки.

Въпреки това в нашия свят има прекрасни, сърдечни хора, чиято мисия е да "носят радост на всички, които обичат делфините и нашия делфинариум". Това бяха точните им думи, когато попитахме колко струва пратката. Така че те не само ми отговориха, но и надхвърлиха границите си! Изпратиха на детето ми специален пакет, който включваше не само делфин, но и шапка и магнитче за спомен от Делфинариума. Наистина нямам думи, с които да опиша благодарността към Делфинариум Варна за тяхната щедрост и за това, че сбъднаха едно малко желание. Благодаря им от все сърце и им пожелавам колкото се може повече посетители и приятели на делфините!

P.S. Чух, че шоуто там е прекрасно, и нямам търпение да го видя и аз! В един свят, който често е твърде пълен с тревоги, това събитие ми показа, че има прекрасни хора и вълшебни места, които могат да превърнат и най-малките частици надежда в реалност. Нека разпространяваме повече радост и любов около нас!", завършва Адриана Георгеску.

"Делфинариум Варна" припомня, че в дните 15.09 / 22.09 / 23.09 ще се провежда и 4-то представление с делфините от 17:00 ч.