Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" открива новата учебна година под надслов "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!"

12 септември 2023 14:46, Ефросина Кисьова (ПГПЗЕ "Захарий Стоянов")
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 8 месеца, брой четения: 789
ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" открива новата учебна година под надслов "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!"

С настъпването на новата учебна година отново се очаква засилен поток от придвижващи се към и от училищата деца и младежи. За съжаление, статистиката на МВР и НСИ сочи, че 3 деца губят живота си на пътя всеки месец в България.

 

ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" открива новата учебна година под надслов "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!".

Вярваме, че като институция, като учители, като граждани, всички, сме ангажирани да формираме чувство на отговорност и разбиране за значимостта на границите и нормите, както и спазването им у учениците - нашите деца!

С посрещането на осмокласниците и завръщането в класните стаи на останалите ученици и учители искаме да поставим на фокус наболялата тема за "войната" по пътищата, за неспазването на пътния правилник, за шофьорската липса на толерантност.

 

Уважаеми родителите, колеги, ученици, приятели, граждани, включете се в нашето мирно шествие под надслов: "НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!", което ще започне от малката сграда, около 11ч. на 15.09, след тържественото откриване на учебната година и ще продължи до голямата сграда.

 

"Децата не са случайни гости в нашите домове. Те са ни дадени временно, за да ги обичаме и да им предадем основните ценности, върху които ще построят бъдещия си живот."

Д-р Джеймс Добсън