» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Промоционални договори за сезон 2023г. - 2024г.

14 September 2023 08:15, Vasilena Vlaeva
Emission of: Central Heating-Sliven 7 months ago, number of readings: 20
промдоговори2324

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 

От 15.09.2023г., „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2023/2024г.

В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, дружеството предлага следните видове договори:

 

Договор 1.1:

 

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с електронни разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,60 лева с ДДС. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 20% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

 

Договор 1.2:

 

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 20% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

 

Нови промоционални договори - 3.1 и 3.2, насочени специално към клиенти, живеещи в сгради с работеща инсталация, които не са ползвали отопление с радиатори след 30.04.2022г.

 

Договор 3.1:

 

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с електронни разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер 20%, в случай, че през месеца са ползвали отопление чрез всички отоплителни тела предвидени по проект, и 10% отстъпка, ако не са ползвали всички. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,60 лева с ДДС. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 20% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

 

Договор 3.2:

 

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 10%. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 20% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

 

Пределната стойност за битова гореща вода е в размер на 12,70 лв./куб.м. с ДДС.

 

Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребена топлинна енергия в 30 дневен срок.

 

Вашият договор можете да сключите в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1) и чрез интернет.

Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/tyrgovska-politika

След попълване и сканиране изпратете подписаните декларация-съгласие за обработване на лични данни и договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg.

 

Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.