Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Възможни спирания на водоподаването кв. Речица

14 септември 2023 15:08, Гергана Георгиева (Областна управа Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 2 месеца, брой четения: 170
Областна администрация Сливен

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 18.09.2023 – 01.10.2023 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект „Изпълнение на инженеринг - проектиране, строителство и авторски надзор на обект “Изграждане и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги съоръжения в кв. Речица, Агломерация Сливен”, съгласно условията на ФИДИК Жълта книга“, са възможни временни затруднения и неудобства за жителите и гостите на кв. Речица.

По трасетата на следните улици и участъци в кв. Речица, гр. Сливен са възможни временни прекъсвания на водоподаването и е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и техните автомобили, с минимални затруднения:

 

1. По трасето на Главен колектор I – по ул. „Тодор Асенов", по ул. „Кошарите“ и по ул. “Възраждане";

2. По трасето на Главен колектор III - по ул. „Изворите", по ул. „Дивичково“, по ул. „Георги Обретенов“ и по ул. „Освобождение“;

3. По трасето на Клон 65 – по ул. „Георги Обретенов".

 

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури алтернативно водоснабдяване на засегнатия район.

 

За повече информация вижте прикачения файл:

Файлове

ВиК [111KB]

Microsoft Word Open XML Document